marți, 28 decembrie 2010

Cuvinte




Cafeaua se răceşte. Tu nu-mi dai raspunsurile de care am nevoie. De ce aş fugii cu tine? Nu-mi oferi nimic....tocmai pentru că eu nu mai am ce să ţi dau.
(Fugi cat te tin picioarele imi sopteste cineva)

Unde crezi că se ascund marea şi pământul când fac dragoste?! De unde ştiu ei că nimeni nu i vede iar marea e dezmierdată aşa cum vrea...

Lumea e aceiaşi. De fiecare dată când o priveşti. Într-un bar, ori o staţie de autobuz ea e îngândurată şi grăbită. Se lasă asteptată mereu , dar nu i plac reproşurile...Lumea

Hai spune-mi că mă vei astepta în gara aia mică....şi că acolo încă ninge
N-o vei face. Eşti un laş. Un laş ca şi mine de altfel.

(iubestema.fugi.zboara.dormi)
Enfin...

"Visam sa enervez oameni, si ei sa ma enerveze pe mine. Sa fim asa intr-o continua cearta, cu tipete si farfurii sparte. Unii nu ma credeau in stare...poate tocmai asta ma facut sa nu mai vreau sa fiu asa.
Credeam ca cerul e albastru, dar brusc devenea de un gri inchis. Tu vorbesti mult prea tare, iar zgomotul ala de oale trantite ma cam scoate din sarite.
Visam sa ma joc cu mintile oamenilor si sa le fur ce au ei mai bun. Sufletul. Unii cedau usor, iar pe altii ii abandonam eu. Numi place sa mi dea cineva dureri de cap, doar eu am voia sa dau cuiva. ( vrea/primeste)
Sa ma numesti "curva de lux". Sa-ti amintesti cum imi mangaiai sanii si cum te bucurai de fiecare sarut ca un praf de heroina. Sa nu stii cum ma cheama, dar mereu sa mi simti parfmul. Sa stii ca ma vor multi, dar niciunul nu ma are.
Asa e felul meu de a fi. Imi place sa ametesc, umilesc si uneori sa iubesc. Sa iubesc asa cum numa fiinta mea poate, cu toata daruirea si extazul posibil.
Uneori timpul se opreste."
Helen.

5 comentarii: